gallery/logo_new1

 екип 

gallery/ib
gallery/jb
gallery/mmb
gallery/eb
gallery/tb

Ивайло Неделчев

дейности: Организация, Дизайн, Технология
специалност: Архитектура

Димитър Стафидов

дейности: Снимки, Монтаж, Дизайн
специалност: Кино режисура

Емил Михов

дейности: Дизайн, Проектиране, Технология
специалност: Архитектура

gallery/ivo
gallery/juli2
gallery/emo2
gallery/mitko2

Емо е нашият дизайнер-технолог, който с математическа точност конкретизира детайлите по проекта и привежда и най-лудите фантазии в реалистични начинания. Като перфекционист той се грижи за всяка подробност и никога не оставя нещата недоизпипани. Не се съмняваме в неговата преценка, защото "Емо винаги е прав!" Тази година той ще изучава австрийските подлези с цел набиране на нови идеи за ПОдЛЕЗНО, защото дългите разстояния не пречат на будния му дух и жаждата да помага.

Митко - фотографът, който успява да хване в кадър и да преобрази най-малките подробности в красиви композиции, достойни за професионална изложба. Още като малък се е занимавал с изкуство - от рисуването и живописта до изявите му на сцената като актьор и певец. Винаги е весел и сякаш усмивката не пада от лицето му. Освен уникалните си умения в записа, монтажа, дизайна и музиката, той допринася за доброто настроение и ентусиазма в екипа, а идете му често са присъщи за един мечтател.

Иво е един от архитектите на ПОдЛЕЗНО и като такъв често играе ролята и на доброто, и на лошото ченге. Инат и реалист по най-добрите възможни начини, той няма да се поколебае да приземи нереалистична идея, но в същото време дава порив на мечтите си. Творец, математик и обещаващ млад архитект, Иво знае наистина всичко и във всеки момент може да се разчита на него. Усмихнат и весел, уникално добър и със заразителен ентусиазъм, той е душата на компанията, както и връзката, която държи екипа заедно.

Юли е нашата малка работохоличка. Изключително мил човек с нестихващ ентусиазъм за промяната към по-добро. Гуру в изготвянето на всякакъв вид документация и разписване на проектни предложения. Макар и често усмихната, тя винаги е държала изкъсо екипа и ни е побутвала напред. Дейността ѝ като председател на АСУБ за две години я е направила изключително надеждна, отговорна и организирана, а със своя опит в различни проекти и организации е незаменима за ПОдЛЕЗНО.

Юлия Иванова

дейности: Администрация, Проучване, Анкетиране
специалност: Урбанизъм

Теодора Трифонова

дейности: Администрация, Спонсори, Партьори

специалност: Урбанизъм

gallery/tedi2

Теди е момичето-усмивка. Тя заразява всеки със своето добро настроение и допринася много за положителната атмосфера на дискусиите. Нейната сърдечност и всеотдайност в търсенето са незаменими при намирането на партьори и спонсори, необходими за реализирането на задачите. С нестихващия си плам тя може да работи ден и нощ до постигането на желания от нея резултат. Уменията й да отсява най-важната информация и да подбира всеки детайл с вкус ярко изпъкват при търсенето и осъществяването на идеите.

 

gallery/mimig

Мария Гочева

дейности: Дизайн, Озеленяване, Ландшафт
специалност: Ландшафтна архитектура

Мими е нашият специалист по всичко "зелено". Ландшафтът е нейната страст, а грижата за природата и околната среда са приоритет номер 1 в работата ѝ. Веща в дизайна и с уникални артистични умения, тя може да сътвори почти всичко от почти нищо. Винаги с усмивка се грижи екипът ни да става все по-еко с идеите за рециклиране и преизползване на остатъчните материали от проектите ни в следващи такива, както и добавянето на живата природа в тях.

 

gallery/мм